vegetarische kaasgehaktburger

Vegetarisch en veganistisch eten bij Café de Plak

Als je lekker vegetarisch wilt eten, dan ga je naar de Plak. We hebben een uitgebreide keuze vegetarische gerechten. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met lekker veel groente: twee salades en een warme groente. Hiervoor hoef je niets te kiezen, de kok van de dag bedenkt altijd iets lekkers. Daarnaast worden de maaltijden geserveerd met ambachtelijke handgesneden frites, rijst of een aardappelgerecht. Het aardappelgerecht wisselt dagelijks, het kan puree zijn, maar ook partjes uit de oven met verse tijm of andere kruiden. 
Ook kun je in De Plak veganistisch eten. De tahoe en tempeh is onze veganistische optie van de avondkaart. Daarnaast is er een veganistische variant van de maaltijdsalade te bestellen; met tofu ipv geitenkaas. Niet te vergeten: ons wereldberoemde kaasgehakt is nu ook verkrijgbaar in een veganistische variant! 
Vermeld er bij het bestellen wel altijd even bij dat je veganistisch eet; soms wordt er nog wel eens kaassaus geserveerd bij de groentes of wat feta door de salade gedaan, maar we hebben altijd veganistische opties achter de hand.
Ook op de toetjeskaart zijn er vegan opties: we hebben zuivelvrij ijs, en onze kokosroomtaart met chocolade is ook helemaal vegan (en erg lekker...).
Trots zijn we op onze lunchkaart, sinds een paar jaar serveren we naast onze dagverse soepen, die altijd veganistisch zijn, heerlijke homemade burgers! Zonder ham natuurlijk! Je hebt de keuze uit drie verschillende burgers: de kaasgehaktburger, de falafelburger en de curriedtofuburger. Deze laatste burger is een veganistische burger die wordt geserveerd met pittige tomaten-koriandersaus. Daarnaast zijn er nog meer warme lunches verkrijgbaar, zoals de good-old-favorite: de uitsmijter! 

DEEL