reserveren kan bij ons uitsluitend voor een eetgroep of een feest

reserveren eetgroep

Je kunt bij ons reserveren voor eetgroepen vanaf 12 personen. Wil je komen eten met minder dan 12 personen, dan is reserveren niet mogelijk.

Het reserveren van een eetgroep kan voor groepen tot ongeveer 30 personen. Wij hebben daarvoor ruimte in onze kelder beschikbaar. Zonder extra kosten kan je genieten van hetzelfde menu als in het eetcafé boven. Er is personeel aanwezig om er voor te zorgen dat alles naar wens verloopt. Als je gereserveerd hebt, geef dan veranderingen in tijdstip en aantal mensen tijdig door. Het kan zijn dat we extra kosten in rekening moeten brengen als je dit niet doet. Wil je weten of een bepaalde datum nog openstaat om voor een eetgroep te reserveren, vul dan onderstaand formulier in! Een reactie volgt snel!

Datum
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

reserveren feest

Ook voor het geven van een feestje is de kelder uitermate geschikt. Deze leuke ruimte is voorzien van een bar, professionele geluids- en lichtinstallatie en heeft een capaciteit van max. 110 personen. Tijdens het feest staan er twee personeelsleden van Café de Plak achter de bar. Voor het huren van deze ruimte vragen we € 50 servicekosten. Ook dient er een bepaalde omzet behaald te worden. Verder is het gebruikelijk om zelf een dj te laten draaien.

Je kunt een optie nemen op een datum waarop je het feest wilt geven. Deze blijft 1 week geldig. Voordat je optie vervalt dien je het feest te bevestigen door een contract bij ons te ondertekenen. Ook kun je dan specifieke afspraken maken over bijvoorbeeld consumptiemunten of het aanbieden van een welkomstdrankje. Het ondertekenen van het contract kan in Café de Plak van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 16:30 uur. Wil je weten of een bepaalde datum nog openstaat om een feest te geven, vul dan onderstaand formulier in! Een reactie volgt snel!

Datum
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.