reserveren kan bij ons uitsluitend voor een eetgroep of een feest

reserveren eetgroep

Je kunt bij ons reserveren voor eetgroepen vanaf 12 personen. Wil je komen eten met minder dan 12 personen, dan is reserveren niet mogelijk. De wachttijd bij ons is namelijk meestal niet zo lang. Voor je het weet, heb je al een tafeltje! Maar let op: reserveringen per mail en via de site worden alleen van maandag tot en met donderdag aangenomen en verwerkt!

Het reserveren van een eetgroep kan voor groepen tot ongeveer 35 personen. Wij houden onze ruimte in de kelder daar speciaal voor vrij. Zonder extra kosten kan je genieten van hetzelfde menu als in het eetcafé boven. Er is personeel aanwezig om er voor te zorgen dat alles naar wens verloopt. Als je gereserveerd hebt, geef dan veranderingen in tijdstip en aantal mensen tijdig door. Het kan zijn dat we extra kosten in rekening moeten brengen als je dit niet doet. Wil je weten of een bepaalde datum nog openstaat om voor een eetgroep te reserveren, vul dan onderstaand formulier in! Een reactie volgt snel!
 

Datum
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

reserveren feest

> Momenteel geen feestreserveringen mogelijk ivm Corona-maatregelen<

Ook voor het geven van een feestje is de kelder uitermate geschikt. Deze leuke ruimte is voorzien van een bar, professionele geluids- en lichtinstallatie en heeft een capaciteit van max. 120 personen. Tijdens het feest staan er twee personeelsleden van Café de Plak achter de bar. Voor het huren van deze ruimte vragen we € 25 servicekosten. Ook dient er een bepaalde omzet behaald te worden. Verder is het gebruikelijk om zelf een dj te laten draaien.

Je kunt een optie nemen op een datum waarop je het feest wilt geven. Deze blijft 1 week geldig. Voordat je optie vervalt dien je het feest te bevestigen door een contract bij ons te ondertekenen. Hierin kun je specifieke afspraken maken over bijvoorbeeld consumptiemunten, aanvang en sluitingstijden of aankleding. Het ondertekenen van het contract kan in Café de Plak van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 16:30 uur. Wil je weten of een bepaalde datum nog openstaat om een feest te geven, vul dan onderstaand formulier in! Een reactie volgt snel!