Allergieën graag vermelden bij het bestellen // Please mention allergies when you order
Veganistisch eten is mogelijk // Vegan possibilities available
Ons brood is biologisch // We serve organic bread
Ons vlees is biologisch // We serve organic meat
Avondetenmenu per november 2022
Alle hoofdgerechten (m.u.v. salade geitenkaas en salade tofu) worden geserveerd met twee salades, warme groente en frites, rijst, extra veel groente of aardappelgerecht van de dag (zie krijtbord).
vooraf / starters
Soep // Soup // 5,25
Plakbrood // Bread // 6,00
Portie warme gemengde olijven // Mixed hot olives // 4,75
Hoofdgerechten
Vegetarisch // Vegetarian
Salade met warme geitenkaas met oa sla, komkommer, olijven en pijnboompitten, geserveerd met brood, zongedroogdetomatenboter en een dressing // Large salad with warm goat cheese, lettuce, cucumber, olives, pine nuts, served with bread, sundried tomato butter and a dressing // 12,75
Kaasgehakt // “Cheese ball”: House specialty // 15,00
Geitenkaasloempia’s met hazelnoot en rucola geserveerd met abrikozen-rodepepersaus // Goat cheese springrolls with hazelnuts and rocket salad served with an apricot and red peppersauce // 15,50
Wisselend weekgerecht // zie krijtbord // see blackboard
Veganistisch // vegan
Salade met gebakken tofu en oa sla, tomaat, komkommer, olijven en pijnboompitten, geserveerd met brood, hummus en een dressing (veganistisch) // Large salad with fried tofu, lettuce, tomato, cumumber, olives, pine nuts, served with bread, hummus and a dressing (vegan) // 12,75
Veganistisch kaasgehakt // Vegan 'cheeseball' // 15,00
Tahoe en tempeh met een oosters sausje met nootjes // Tempeh and tofu with an oriental style sauce with nuts // 14,50
Empanada gevuld met zwarte bonen, rode paprika, groene olijven en gehakt van soja geserveerd met een limoen-munt-dip // Empanada filled with black beans, red pepper, green olives en soy mince, served with a lime-mint dip // 15,00
Wisselend weekgerecht // zie krijtbord // see blackboard
VIS // FISH
Verse makreelfilet uit de oven met persillade // Fresh mackerel fillet with persillade // 17,50
Gemengde visspiesjes uit de oven geserveerd met basilicum- limoensaus // Mixed fish skewer served with basil lime salsa // 18,25
Wisselend weekgerecht // Zie krijtbord // See blackboard
VLEES // MEAT
Varkenslever met spekjes en ui // Panfried pork liver with onions and bacon // 15,00
Kogelbiefstuk uit de pan met zongedroogdetomatenboter // Panfried beef steak with sundried tomato butter // 19,75
Wisselend weekgerecht // Zie krijtbord // See blackboard
KINDERMENU
Kindermenu met friet, groente en kaasgehakt of vissticks // with fries, veggies and 'cheese ball' or fish fingers // 9,50
EXTRA BIJGERECHT
Na te bestellen bij een warme maaltijd: friet 4,50, rijst, aardappelgerecht of extra groente 4,00 // To be ordered extra with a hot meal: fries 4,50, rice, potatoes or extra vegetables // 4,00