Avondeten

avondeten van 17 tot 21:30 uur / dinner from 17 till 21.30 Pm


Allergieën graag vermelden bij het bestellen // Please mention allergies when you order
Veganistisch eten is mogelijk // Vegan possibilities available
Ons brood is biologisch // We serve organic bread
Ons vlees is biologisch // We serve organic meat

Avondetenmenu per november 2022

Alle hoofdgerechten (m.u.v. salade geitenkaas en salade tofu) worden geserveerd met twee salades, warme groente en frites, rijst, extra veel groente of aardappelgerecht van de dag (zie krijtbord).

vooraf / starters

Soep // Soup //  5,25
Plakbrood  // Bread  // 6,00
Portie warme gemengde olijven // Mixed hot olives // 4,75
 

Hoofdgerechten

Vegetarisch // Vegetarian

Salade met warme geitenkaas met oa sla, komkommer, olijven en pijnboompitten, geserveerd met brood, zongedroogdetomatenboter en een dressing // Large salad with warm goat cheese, lettuce, cucumber, olives, pine nuts, served with bread, sundried tomato butter and a dressing // 12,75
Kaasgehakt  // “Cheese ball”: House specialty // 15,00
Geitenkaasloempia’s met hazelnoot en rucola geserveerd met abrikozen-rodepepersaus  // Goat cheese springrolls with hazelnuts and rocket salad served with an apricot and red peppersauce // 15,50
Wisselend weekgerecht // zie krijtbord // see blackboard

Veganistisch // vegan

Salade met gebakken tofu en oa sla, tomaat, komkommer, olijven en pijnboompitten, geserveerd met brood, hummus en een dressing (veganistisch) // Large salad with fried tofu, lettuce, tomato, cumumber, olives, pine nuts, served with bread, hummus and a dressing (vegan) // 12,75
Veganistisch kaasgehakt // Vegan 'cheeseball' // 15,00
Tahoe en tempeh met een oosters sausje met nootjes // Tempeh and tofu with an oriental style sauce with nuts // 14,50
Empanada gevuld met zwarte bonen, rode paprika, groene olijven en gehakt van soja geserveerd met een limoen-munt-dip // Empanada filled with black beans, red pepper, green olives en soy mince, served with a lime-mint dip // 15,00
Wisselend weekgerecht // zie krijtbord // see blackboard

 

 

VIS // FISH

Verse makreelfilet uit de oven met persillade // Fresh mackerel fillet with persillade // 17,50
Gemengde visspiesjes uit de oven geserveerd met basilicum- limoensaus // Mixed fish skewer served with basil lime salsa // 18,25

Wisselend weekgerecht // Zie krijtbord // See blackboard

VLEES // MEAT

Varkenslever met spekjes en ui // Panfried pork liver with onions and bacon // 15,00
Kogelbiefstuk uit de pan met zongedroogdetomatenboter // Panfried beef steak with sundried tomato butter // 19,75
Wisselend weekgerecht // Zie krijtbord // See blackboard

KINDERMENU

Kindermenu met friet, groente en kaasgehakt of vissticks // with fries, veggies and 'cheese ball' or fish fingers // 9,50

EXTRA BIJGERECHT

Na te bestellen bij een warme maaltijd: friet 4,50, rijst, aardappelgerecht of extra groente 4,00 // To be ordered extra with a hot meal: fries 4,50, rice, potatoes or extra vegetables // 4,00