Avondeten

eten van 17:30 tot 21:30 uur / from 17.30 till 21.30 Pm

vooraf / starters

Tomatensoep // Tomato soup // 4,00
Dagsoep // Soup of the day //  4,00
Plakbrood met zongedroogde-tomatenboter en hummus // Bread with sundried
tomato butter and humous // 4,00 
Portie gemengde olijven // Mixed olives // 3,50

salade

Plaksalade met ei, tomaat, walnoot, feta, komkommer en olijven, geserveerd met brood, boter en een frisse dressing  // Plak salad with tomato, feta cheese, olives,
walnuts, cucumber, egg and lettuce, served with dressing, bread and butter // 9,50

KINDERMENU

Kindermenu met friet, groente en kaasgehakt, kipfilet of vissticks // with fries, veggies and 'cheese ball', chicken fillet or fish fingers // 7,50

 

 

Veganistisch eten is mogelijk // Vegan possibilities available

Allergieën graag vermelden bij het bestellen // Please mention allergies when you order

Hoofdgerechten // Main courses

Geserveerd met twee salades, warme groente en een keuze uit friet, rijst of een aardappelgerecht (zie krijtbord). Kijk voor onze weekgerechten en de groentetaart op het krijtbord. // Served with two salads, warm veggies and a choice of fries, rice or potatoes (see blackboard). Please check the blackboard for our weekly menu and the vegetable pie.

Vegetarisch // Vegetarian

Kaasgehakt  // “Cheese ball”: House specialty // 11,00
Tempeh en tahoe met een oosters sausje met nootjes // Tofu and tempeh with an oriental style sauce with nuts // 10,00
Geitenkaasloempia’s met hazelnoot en rucola geserveerd met abrikozen-rodepepersaus  // Goat cheese eggrolls with hazelnuts and rocket salad served with an apricot and red peppersauce // 11,50
Groentetaart (zie krijtbord)  // Vegetable pie (see blackboard)

VIS // FISH

Verse makreelfilet uit de oven met persillade // Fresh mackerel fillet with persillade // 14,50
Portugese visschotel: hokifilet met tomaat, ui, knoflook en verse basilicum // Portuguese fish: hoki fillet with tomato, onion, garlic and fresh basil // 14,50

VLEES // MEAT

Lever met spekjes en ui // Panfried pork liver with onions and bacon // 11,50
Kipspies van de grill met ketjap-sesamsaus //  Chicken skewer with sesame soy sauce // 13,00
Lamspies met paprika en ui van de grill met homemade muntsaus // Lamb skewer with paprika and onion served with mint sauce // 15,00
Kogelbiefstuk van de grill met zongedroogde-tomatenboter // Grilled beed steak with sundried tomato butter // 16,50
Kogelbiefstuk uit de pan met champignons // Panfried beef steak with mushrooms // 16,50

EXTRA BIJGERECHT

Na te bestellen bij een warme maaltijd: friet, rijst of aardappelgerecht // To be ordered extra with a hot meal: fries, rice or potatoes // 2,50