Jaka

Duurzaam en biologisch

Café de Plak streeft naar een prima prijs-kwaliteit-verhouding, maar niet ten koste van mens en milieu! We proberen zoveel mogelijk biologisch, eerlijk en verantwoord in te kopen, maar het moet wel voor iedereen betaalbaar blijven. We zijn er trots op dat onze wijnen biologisch zijn - ook de port. We hebben zelfs biologische wodka, cognac, gin, rum en whisky. Al ons brood is biologisch en wordt dagelijks gebracht door fietskoeriers. We serveren alleen duurzaam gevangen vis en biologisch vlees van de groene slager. 
Je kunt bij de Plak genieten van duurzame koffie geserveerd met biologische rietsuiker; de cappuccino wordt gezet met biologische melk. Ook ons chocolade- en vanille-ijs is biologisch. Door het bestellen van sprankelend of plat water draag je bij aan schoon drinkwater in ontwikkelingslanden en de chocolade bij de koffie is slaafvrij! Zo kunnen we tal van voorbeelden noemen. En we vergeten ook onszelf niet. 
Café de Plak heeft geen baas. We zijn een collectief. Op die manier zijn we in staat goed voor onszelf en de Plak te zorgen en kunnen we blijven investeren in ons horecabedrijf. 
 

DEEL