Kids n billies
20 jun
14:00
23:00

Kids 'n Billies

VERPLAATST

agenda overzicht

Dit event is vanwege het coronavirus verplaatst naar - waarschijnlijk - een datum in 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Zaterdag 20 juni valt Openluchttheater de Goffert wederom ten prooi aan het Kids 'n' Billies Festival. Twee podia met rock 'n roll bands van bluegrass tot rockabilly en van rhythm 'n blues tot garagepunk.
Al 18 jaar kenmerkt het muziekfestival zich door de kindvriendelijke opzet. Tal van activiteiten met een link naar rock 'n roll bieden vermaak voor de koters.

De eerste namen voor het Kids 'n' Billies Festival 2020 zijn bekend:
Een jaar geleden verkochten ze Merleyn glansrijk uit, Whiskey Shivers, vijf heren woonachtig in Austin, Texas. De uitbundigheid van frontman en violist Bobby Fitzgerald is zeer besmettelijk en met hun Trashgrass, Bluegrass, Country, Folk en Old Time Traditionals brengen ze gegarandeerd een feest naar het openluchttheater!
In 2008 speelde Walter Broes met The Seatsniffers op KnB. Dit jaar komt hij terug met Walter Broes & The Mercenaries. Je voelt de drive van The Cramps, de bordertown vibe van Los Lobos, de blues van Louis Jordan en de twang van Dwight Yoakam – altijd met de signatuur van de Peetvader van de Roots: Walter Broes, de boss op gitaar.
Little Lesley, de vurige blonde bombshell uit South Carolina, doet het telkens weer. Met een ongelooflijke stem, meeslepende originele liedjes en adembenemende bass-moves brengt ze met haar band de beste HonkyTonk en Rockabilly: Little Lesley & The Bloodshots.
Primitive Blues en Rhythm Stomp van Sir Bald Diddley aka Hipbone Slim! Met zijn One Man Band zingt hij terwijl hij gitaar tokkelt, mondharmonica speelt en met zijn voeten op trommels en dingen slaat! Hipbone Slim One Man Band is primitieve, stampende blues en rockabilly met een vleug garage!
De rest van het programma volgt de komende tijd.

De voorverkoop is inmiddels gestart.

DEEL