plakband
22 feb
23:00
06:00

PlakBand

Bongo Barns, Tsandr & more

agenda overzicht

Na ons nieuwjaarsuitje in het mooiste gebouw van Nijmegen met de kameraden van DRIFT komen we 22 februari thuis in de Plak met kosmische klanken, spirituele ritmes en rauwe seks.

Van onder-de-radar afro-disco tot acid house en dark italo.

Beneden:
Bongo Barns
https://soundcloud.com/bongobarns
Bongo Barns AKA Lókòmo Suite AKA The Amazing Barneyveld knalt ze een voor een in de roos. Het gerucht gaat dat hij beschikt over een tas vol parels, verzameld in de loop der jaren tijdens zijn ontdekkingsreizen door de fysieke en het digitale universum. Af en toe deelt hij er een op zijn YouTube account, of legt hij ze mooi op een rijtje tijdens een radioshow bij Red Light Radio. 22 februari krijgt hij ruimschoots de tijd om ze alle one hundred and eiiiigghhttyyyy tentoon te spreiden in het keldertje.

Tsandr
https://soundcloud.com/tsandr
Deze goedlachse cowboy uit de keizerstad houdt niet van de nieuwe kleren van de keizer. Met een voorliefde voor rauwe, bass-heavy Zuid-Afrikaanse kwaito en bubblegum wist hij een residency bij Jiwa Jiwe te bemachtigen, vanuit waar hij op het moment met zijn vee de weide velden van het oosten in een verbazingwekkend tempo aan het veroveren is. 22 Februari wordt zijn eerste keer in de saloon aan de Plakstraat en hij houdt niet van kou, dus laten we hem een warm welkom geven.

Boven:
RalphCunt
❥ Coco (Coco - Artist Page)

INFO:
❥ 22 Februari
❥ 23:00 - ???
❥ Café De Plak, Nijmegen
❥ Gewoon gratis

DEEL