kids n billies festival
22 jun
14:00
00:00

Kids 'n Billies

Festival 2019

agenda overzicht

Zaterdag 22 juni 2019 valt Openluchttheater De Goffert wederom ten prooi aan het Kids 'n' Billies Festival. Twee podia met rock 'n roll bands van bluegrass tot rockabilly en van rhythm 'n blues tot garagepunk. Al meer dan 15 jaar kenmerkt het muziekfestival zich door de kindvriendelijke opzet. Tal van activiteiten met een link naar rock 'n roll bieden vermaak voor de koters.
De eerste band voor 2019 is ook bevestigd: The Legendary Shack Shakers uit Nashville, Tennessee. Deze gasten zetten in 2010 het openluchttheater al eens flink op z'n kop met hun swampy blues gesmeed met alternatieve rock 'n roll. Frontman JD Wilkes steelt de show met zijn vuige stem, mondharmonica en onbetwist charisma.
Nieuw dit jaar is de intensievere samenwerking met Café De Plak. Al jaren zorgt dit Nijmeegse collectief voor de catering op Kids 'n' Billies, maar dit jaar stappen ze in de organisatie.
Kortom: Ruige muziek en heerlijk eten op een toffe locatie in een fijne sfeer. En mocht je kinderen hebben, dan neem je die gewoon mee.
De kaartverkoop start op zaterdag 15 december om 10:00 uur via www.kidsnbillies.nl. Voor early birds zijn de tickets tot Oud en Nieuw slechts 20 euro.

DEEL