cafedeplak

Personeel

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Als er bij ons op de deur een briefje hangt met ‘medewerker gezocht’, dan weet je het zeker: de Plak zoekt personeel op de korte termijn! Hangt er geen briefje, dan zijn wij op dat moment niet direct op zoek naar nieuw personeel. Je kunt wel altijd een open sollicitatie sturen. Je sollicitatie komt dan in de map. Mocht er een vacature ontstaan, dan nemen we contact met je op voor een sollicitatiegesprek.

Collectief eetcafé de Plak is een bijzonder bedrijf en wij verwachten dan ook een goede motivatiebrief en CV. Iedere medewerker heeft inspraak in de bedrijfsvoering en voor de meeste medewerkers is het dus niet zomaar een ‘horecabaantje voor erbij’. We waarderen het zeer als je in je brief ondermeer vermeldt wie je bent, wat je doet, wat je persoonlijke motivaties en interesses zijn, waarom je juist bij Café de Plak wilt werken, voor welke functie je precies solliciteert (de keuken of in de bediening) en waarom natuurlijk juist voor die functie.

Je kunt je brief en CV bij de bar afgeven of sturen naar: info@cafedeplak.nl of gewoon lekker ouderwets via de post. Hiervoor kun je de volgende adresgegevens gebruiken:

Café de Plak
t.a.v het hoofd personeel
Bloemerstraat 90
6511 EM Nijmegen

DEEL